dilluns, 6 de juliol del 2009

MONOPOLY


Aquest projecte es va presentar a concurs públic en la XII convocatòria de "L'espai Trobat" l'any 2003. Va ser seleccionat, rebent una ajuda econòmica per a la seua realització. El muntatge va romandre exposat durant els mesos d'estiu de juliol a setembre.

Consistia en una instal·lació realitzada en l'antiga llotja de comerç de Benissa. L'espai es va ocupar amb uns hotels de grans volums esquematitzats assentats a terra sobre els quadres que forma la decoració del paviment. Penjat en una de les pared es va realitzar un muntatge de testos de fang, on hi havien plantades cases amb forma esquematitzada i revestides amb fotografies de imatges de platja i muntanya verge, i d'altres de paratges en plena construcció. En la pared d'enfront hi havia un rètol corpori que deia MONOPOLY, imitant la tipografia i el color de les lletres amb les quals es comercialitza aquest popular joc.

3 comentaris:

desi ha dit...

Monopoly Hotels!! very good!! hahaha!!

Pilar Garcia ha dit...

Hola Jaume:
Coneixent el teu blog, he reconegut aquesta instal·lació que efectivament vas veure en el seu moment a Benissa. És curiós com les obres artístiques prenen una dimensió diferent -no valoraré si millor o pitjor- quan coneixes l'autor que les ha produïdes.
Molt interessant el teu blog!
Salutacions de Carles i meues i ja ens "veurem"

JAUME GARCÉS ha dit...

HOLA Pilar, m'alegre de tindre visites tan distingides com vosaltres. Estic molt content de que puguem mantenir el contacte durant aquest estiu per mig d'aquesta eina. Aquest dimecres sabré si serem companys el proper curs.

Salutacions per a vosaltres dos. Una abraçada.